Forside  »  Moderne Produksjon  »  Logistikk  »  Pall-Pack lanserer prisgaranti

Pall-Pack lanserer prisgaranti

Pall-Pack AS prisgaranti

Som eneste produsent i det norske markedet lanserer Pall-Pack AS prisgaranti på fire av de mest solgte pakkemaskinene. Kort fortalt går prisgarantien ut på at selskapet garanterer for alltid å ha den rimeligste maskinprisen.

– Dersom våre kunder skulle finne tilsvarende maskin billigere hos noen av våre konkurrenter, så vil vi betale tilbake mellomlegget, forteller en fornøyd daglig leder i Pall-Pack, Christian Hagen.

Maskinene det dreier seg om er fire ulike pakkemaskiner innen markedet for strekkfilming, stropping og taping av paller og esker.

 

Gode referanser

Pall-Pack 1000B er selskapets bestselger og er levert til over 120 bedrifter i Norge de siste fem årene. Maskinen fungerer slik at pallen plasseres på rotasjonsplaten og emballeres deretter manuelt.

Pall-Pack S86 er en automatisk stroppemaskin med høy kapasitet og fotpedal for automatisk start, mens Pall-Pack 300RL er en automatisk tapemaskin for pappesker.

– Alle tre maskintyper er levert en rekke kunder i både Norge og Sverige, og har vist over tid at de står godt i røffe industrier med referanser i alt fra næringsmiddel til metall og stålindustrien, sier Hagen.

Den siste maskinen er en nyhet fra selskapet, Pall-Pack 3000ROBO. Dette er en batteridrevet strekkfilmmaskin som beveger seg rundt pallen. En slik type strekkfilmmaskin passer spesielt godt der godset er langt og med stor vekt, siden maskinen går på hjul og selv detekterer størrelsen.

– Vi gjør dette fordi vi er både trygge på at vi har markedets beste priser og samtidig kvalitet til ikke å havne med garantiskader. Dette er maskiner vi nå har levert siden 2008 – så etter mer enn 750 installasjoner over de siste 6 år har vi nå en historie som forteller oss at vi har den riktige kvalitet til den riktige pris, fortsetter Hagen.

 

Levering dagen derpå

Pall-Pack har et 3000 kvm stort lager på Tyristrand utenfor Hønefoss hvor de lagerfører rundt 25 til 30 maskiner totalt. Dette sørger for at selskapet raskt kan levere maskiner til nye kunder.

– Med så lave marginer som det nå har blitt i dette markedet er vi nødt til å kunne håndtere det enkelt også internt. Vi setter opp fem og fem maskiner samtidig, tester disse og emballerer klart for kunde. I mellomtiden lagrer vi disse i grenreoler og plukker de ned en etter en ved nye kundeordre. Det har blitt veldig effektivt og vi leverer i snitt ut maskiner to dager etter ordre fra våre kunder, forklarer salgsansvarlig Lars-Martin Nervik i Pall-Pack AS.

Prisgaranti er ikke noe nytt i det norske markedet og ledende aktører som Elkøp og XXL Sport og Villmark har holdt denne garantien i en årrekke. Fordelen med en prisgaranti er at kunden alltid vet hvor de kan finne rimeligste produkt og være sikre på at de ikke betaler noen overpris.

– Vi er ikke redde for konkurranse og står inne for at dersom noen fremlegger et tilbud som er rimeligere enn det vi kan levere – forutsatt den samme teknologien og like betingelser, så vil vi tilbakeføre mellomlegget. Dette dokumenterer vi gjerne både gjennom aksjon til våre kunder og fremfor presse og andre som måtte ønske å bevitne det, avslutter daglig leder i Pall-Pack AS, Christian Hagen, tydelig fornøyd.

www.pallpack.no